vrijdag 17 september 2021
Lettergrootte

Vriendenkring huldigde 5 jubilarissen tijdens Caeciliaviering.

Na de opluistering van een zeer goed bezochte heilige mis in de benedenkerk van het Missiehuis, celebrant was oud pastoor van Steyl Sjraar Billekens, trok het Vriendenkringgezelschap naar de gerenoveerde zaal 'Vriendenkring' waar de heren en hun dames een zeer uitgebreide en uitstekend verzorgde brunch te wachten stond.

Aansluitend aan de brunch reikte de heer Wittenberns namens het KNZV Limburg aan de 60-jarige jubilarissen Frans Dambacher, Jacques Denessen, Jo Jacobs en Sef Janssen de KNZV-speld met bijbehorende oorkonde uit. Aansluitend ontving Louis Cleophas, die 40 jaar lid is van zangvereniging Vriendenkring, eveneens de speld met oorkonde.

Natuurlijke zette ook voorzitter Maurice Houba de jubilarissen in het zonnetje; Ieder werd ruimschoots geprezen voor alle activiteiten die voor de vereniging ontwikkeld zijn. Aansluitend ontving Wiek Cleophas de gouden verenigingsspeld en de vier 60-jarige jubilarissen, reeds in het bezit van alle verenigingsspelden, werd als aandenken aan deze heugelijke dag een foto aangeboden. Overigens is de viering van een viertal ZESTIGJARIGE jubilarissen een uniek feit in de Vriendenkringgeschiedenis en mogelijk in de hele Nederlandse zangwereld.
Op maandag 19 november schonk Omroep Venlo in het stadsjournaal aandacht aan deze unieke gebeurtenis. U kunt de uitzending terugkijken door hier te klikken.
Zaalhouder Nino Venetia bood de jubilarissen een fles Tegelse likeur aan. De dames van de jubilarissen ontvingen een prachtige bos bloemen.

Het officiële gedeelte werd afgesloten met een interne receptie.

Mariëlle Aquina en Wilbert Alberts, alsmede Nicole Scheepers en Vivian de Wilde zorgden voor de muzikale omlijsting van de zeer sfeervolle viering. De geluidstechniek was in handen van Peter Pijnenburg.

  • De jubilarissen Jac Denessen, Frans Dambacher, Sef Janssen, Louis Cleophas en Jo Jacobs met hun dames in gezelschap van voorzitter Maurice Houba (5e van links)

Hieronder nog een aantal impressies van de Caeciliazondag met de opluistering van de mis in het Missiehuis en de Caeciliaviering in zaal Vriendenkring.

Klik op een foto om deze te vergroten.


 

Ledenportaal