• Header Ins
  • Headertegastbij2019
  • Home 01
  • home 4
woensdag 21 april 2021
Lettergrootte

Huldiging jubilaris en installatie nieuwe dirigent tijdens Caeciliaviering.

Traditiegetrouw begon de Caeciliaviering met het opluisteren van de H.Mis. In de Martinuskerk te Tegelen zorgden harmonie Sempre Avanti o.l.v dirigent Jacques Claessens en de mannen van Vriendenkring o.l.v. haar nieuwe dirigent Jan Mertens voor de muzikale intermezzo’s. Harmonie en koor sloten af met Gwahoddiad wat beide muziekverenigingen een ovationeel applaus opleverde.

Vervolgens vertrok het Vriendenkringgezelschap naar zaal 'Vriendenkring' waar de heren en hun partners een zeer uitgebreide en uitstekend verzorgde brunch te wachten stond.

Piet Hendrickx, 40 jaar lid van Vriendenkring, werd gehuldigd door voorzitter Maurice Houba en ontving de gouden verenigingsspeld. Echtgenote Martha ontving een prachtige bloemenruiker van de voorzitter, waarna het de beurt was aan KNZV afgevaardigde Wim Wittenbernds om de jubilaris te huldigen. Naast de bondsspeld werd een oorkonde uitgereikt voor een 40-jarig onafgebroken lidmaatschap van het Koninklijke Nederlandse Zangersverbond.

Vervolgens vond de officiële installatie van Jan Mertens als dirigent van Vriendenkring plaats; Voorzitter Maurice Houba speldde de nieuwe muzikale leider de zilveren verenigingsspeld op. Partner Annemiek ontving een boeket bloemen uit handen van de presus.

Het officiële gedeelte werd afgesloten met een interne receptie.

Klik op een foto om deze te vergroten.


 

 

Ledenportaal