• Header Ins
  • Headertegastbij2019
  • Home 01
  • home 4
donderdag 22 april 2021
Lettergrootte

Vriendenkring zong met popkoor The Inspiration.

Vriendenkring werkte op uitnodiging van popkoor The Inspiration mee aan het eerste Kerstconcert op zondag 22 december in ‘’t Raodhoés’ te Blerick. Ook  het Heldens Koper Ensemble o.l.v. Bert Ramakers verleende medewerking.

Presentator Wilbert Alberts begroette een in groten getale opgekomen publiek en kreeg de lachers op zijn hand door in het kader van de AVG-wetgeving (bescherming privégegevens) alle personen die niet gefotografeerd wilden worden  uit te nodigen om, met lipstick, een rood kruis op hun hoofd te zetten. De door Sjaak Francken gemaakte foto’s, waarvoor onze dank,  vindt u hieronder.

Na optredens van het Heldens Koper Ensemble en The Inspiration o.l.v. Angelique Pijnenburg zong Vriendenkring een achttal Kerstliederen. ‘Deck the Halls’ stond hierbij voor het eerst op het programma. Jan Mertens dirigeerde het koor uit Steyl terwijl Wilbert Alberts  de zangers op het keyboard begeleidde.

De drie muziekgezelschappen sloten gezamenlijk af met een prachtige uitvoering van ‘You raise me up’ waarna de toeschouwers de zangers, zangeressen en muzikanten een staande ovatie brachten.

De kerstoptredens van Vriendenkring werden besloten met de opluistering van een Plechtige H. Mis op 24 december in de St. Martinuskerk te Tegelen.

Klik op een foto om deze te vergroten.


Ledenportaal