maandag 16 mei 2022
Lettergrootte

Kerstpresentje voor Vriendenkringers

Op de dag dat door het demissionaire kabinet een strenge lockdown werd afgekondigd, werden de leden van zangvereniging Vriendenkring verrast door het bestuur; Een fles wijn met een doosje bonbons werden aangeboden, vergezeld door een kerstgedachte geschreven door voorzitter Maurice Houba. Enkele passages:

“……het blijft stil om ons heen. Onze zang kan helaas nergens klinken en mensen gelukkig maken. Geen mensen die ons omringen en elkaar een groot plezier doen met een representatief kerstrepertoire nu het kerstfeest nadert en het nieuwe jaar voor de deur staat. Het coronaspook blijft toeslaan; ongeacht waar, wanneer en bij wie. Het besmettingsgevaar loert om de hoek. We kunnen mekaar nauwelijks treffen. De sociale band is opnieuw verbroken. Ieder moet bijzonder op de hoede zijn en blijven.

Om iedereen toch dat feestelijke gevoel te geven van saamhorigheid en bijzondere verenigingsband, hebben we als bestuur wederom gemeend, om alle zangers uit naam van onze Zangvereniging Vriendenkring persoonlijk een presentje in ’t kader van de feestdagen anno 2021 aan te bieden. Een presentje van lokale ondernemers in de vorm van een wijntje en ’n doosje bonbons als pleister op de wonde dat we niks gezamenlijk hebben kunnen doen of betekenen voor mekaar. ’n Bijzonder symbool van vriendschap in deze moeilijke tijd. Juist die vriendschap tekent ons mannenkoor.”

Klik op de foto om deze te vergroten


 

Ledenportaal