• Header Ins
  • Headertegastbij2019
  • Home 01
  • home 4
woensdag 21 april 2021
Lettergrootte

'Te gast bij..' concert wederom zeer geslaagd.

Voor de 31e keer organiseerde Zangvereniging Vriendenkring Steyl op 29 oktober j.l. het populaire zondagmiddag concert ‘ Te gast bij Vriendenkring’ in cultureel centrum De Haandert te Tegelen. Voor een goed gevulde Haandertzaal  werd een programma geboden waarop de kwalificatie ‘voor elk wat wils’ zeker van toepassing was.
Het Steylers mannenkoor o.l.v. dirigent Cor Dorssers bracht o.a. ‘ De Parelvissers’  van G. Bizet en een koorwerk uit de musical ‘ Zorro’ met trompetbegeleiding door docent Jacq Sanders en zijn leerling Frank Ottenheijm ten gehore. De begeleiding aan de vleugel was in handen van Ludy Rours en Wilbert Alberts.
Voor een instrumentaal intermezzo stonden Jacq Sanders van het Gelders Orkest Arnhem en pianist Ludy Rours garant met werken van Tchaikovsky, Puccini en Bizet.

Het ‘Te gast bij ..”concert wer afgesloten met een zeer succesvol optreden van het Venlona ensemble ‘ De Oldtimers’ o.l.v. Marianne Maessen-Scherjon. Met o.a. een aantal liederen in het Venlose dialect, geschreven door Thei Derckx, wisten zij het publiek te boeien met titels als ‘Vrüuger’ en ’De sportschoël’.

(Foto's: Broeder Heinz Helf)

Klik op een foto om deze te vergroten.


 

Ledenportaal