Header Steylpromotion

vrijdag 8 december 2023
Lettergrootte

Weergoden beïnvloeden Steyl Promotion 2022

De weersvooruitzichten waren ronduit slecht te noemen. Voor Limburg werd code geel afgekondigd: Stevige buien met onweer en lokaal wateroverlast. Een aantal afmeldingen van vooral cabriobezitters was het gevolg.

Weer

Desalniettemin trotseerden ruim 80 oldtimerbezitters de weersomstandigheden en meldden zich rond de klok van 10 uur op de Patersplak, waar leden van de organiserende zangvereniging ‘Vriendenkring’ de deelnemers hartelijk verwelkomden.

Herr Hubeny

Ook de heer Hubeny en Angelica, uit de Zuid Duitse plaats 'Kirchheim unter Eck', gelegen tussen Stuttgart en München op een afstand van 475 kilometer vanuit Steyl, waren aanwezig. Na aankomst ontvingen de deelnemers koffie en vlaai en was het gezellig druk in de diverse paviljoentjes. De publieke belangstelling was goed te noemen.

Het Wereldpaviljoen evenals het Ketelhuis waren opengesteld voor publiek.

Ook een Mack-treffen, waar diverse oude vrachtwagens te bewonderen waren, trok de nodige bezoekers. Een stand met radiografisch bestuurde auto’s maakte verder onderdeel uit van dit treffen.

Bijna gelijktijdig met het vertrek van de oldtimers voor de toertocht vielen de eerste regendruppels en stroomde de Patersplak langzaam leeg… Dit was het begin van een zeer regenachtige middag met een fiks aantal buien. Daarmee kan de 21e Steyl Promotion de annalen in als veruit de natste editie.

 

Klik op de afbeelding voor een vergroting.

 


 

Ledenportaal