Het was al vroeg druk in Steyl. Rond de klok van half tien reden de eerste oldtimers door de straten van Steyl. Rond de 160 oldtimerbezitters kon voorzitter Maurice Houba welkom heten op de Patersplak b. g. v. de 19e editie van Steylpromotion. Tijdens het concours d 'élégance, een vast onderdeel van het Steyler Oldtimergebeuren, showden 15 oldtimereigenaren, veelal in aangepaste kleding, hun voertuig terwijl  het in groten getale opgekomen publiek bijzonderheden over het getoonde voertuig te horen kreeg.

Concours délégance 3

Concours d'élégance vanaf de bijrijdersstoel (Foto Annemieke Dekkers)

Rond de klok van 12 vertrokken de oldtimers voor de inmiddels beroemde toertocht door Noord- en Midden Limburg. De deelnemers kwamen o.a. door Haelen en Roermond en  passeerden een groot aantal kastelen.

Big Band Nice Compagnie
De muziek op de Patersplak werd verzorgd door Big Band Nice Company.

Verder vond het Steyler Mack Truck Treffen plaats met deze keer tal van oldtimer bromfietsen en hield het Ketelhuis van het Missiemuseum een open stoomdag: Tal van kleine stoommachientjes stonden in het Ketelhuis opgesteld. Voor het Wereldpaviljoen stond een Afrikaanse markt.

Hieronder staan een zestal foto's van Steylpromotion 2018.
Voor meer foto's van Steylpromotion 2018 klik hier.

  • Concours d'élégence
  • Concours d'élégence
  • Overzicht Paterplak
  • Steyler Mack Treffen
  • Open Stoomdag
  • Drukte op de Patersplak

Klik op een foto om deze te vergroten.

Zoals gebruikelijk kon het publiek weer een stem uitbrengen op de mooiste oldtimer. Na de telling van de ingevulde formulieren werden onderstaande 4 prijswinnaars bekend gemaakt.

Klik op een foto om deze te vergroten.

Van Jan-Peter Ambaum, een jaarlijks terugkerende deelnemer van Steylpromotion, ontvingen we o.a. deze fraaie compilaties van het Steyler Mack Truck Treffen.

Klik op een foto om deze te vergroten.


Ledenportaal

Het besloten deel is uitsluitend toegankelijk voor leden van het koor.

Geen toegang? Stuur een bericht met uw gebruikersnaam naar:
webmaster@vriendenkringsteyl.nl