Na het overdonderende succes in 2022 is zangvereniging Vriendenkring erin geslaagd om voor de tweede keer bariton Koen van Agtmael met begeleiding door pianist Toon Konings vast te leggen voor het ‘Te gast bij Vriendenkring’concert op zondag 3 november a.s om 15 uur in Cultureel Centrum ‘De Haandert’ in Tegelen. 

Poster Te gast bij 24

 Koen van Agtmael, van beroep wiskundeleraar, is beslist geen groentje in de opera- en musicalwereld. Hij volgde een zangopleiding bij operazanger Piet Vansichen.  Koen maakte reeds indruk met de hoofdrollen van Graaf di Luna in 'Il Trovatore' en van Dr. Malatesta in 'Don Pasquale'. In september was hij te zien in 'Carmen', waarin hij rol van Morales voor zijn rekening nam. 

Verder is ook Popkoor The Inspiration en Jan Mertens op dwarsfluit te gast bij Vriendenkring.

Popkoor The Inspiration is opgericht op 7 augustus 2011. Het koor dat onder leiding staat van dirigent Angelique Pijnenburg, heeft een repertoire dat voornamelijk bestaat uit popmuziek uit de jaren ‘70 en ‘80, waaraan een eigen tintje is gegeven.

Uiteraard zal ook zangvereniging Vriendenkring o.l.v. Jan Mertens met pianobegeleiding van Wilbert Alberts van zich laten horen; Samen met Koen van Agtmael zal o.a. ‘Anthem’ uit de musical Chess uitgevoerd worden. 

De algehele muzikale leiding is in handen van Jan Mertens.

Entreekaarten à € 10,00 per persoon zijn te bestellen door het bestelformulier in te vullen. Dit formulier vindt u hier.

Vrienden van Vriendenkring, sponsoren, partners van overleden leden en oud leden hebben recht op één gratis kaart.

Hebt u een vraag dan kunt u die stellen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.