• home 4
  • Home01
  • Home02
  • Home03
vrijdag 18 januari 2019
Lettergrootte

Nieuwe tenor bij Vriendenkring.

Tijdens de repetitie van donderdag 3 januari heeft voorzitter Maurice Houba  wederom een nieuwe zanger geïnstalleerd. Antoine Driessen nam definitief plaats tussen de tweede tenoren. Antoine, die 34 jaar hobo speelde bij het onlangs opgeheven Tegels Syphonieorkest, ontving de verenigingsspeld. Hiermee werd het officiële lidmaatschap van Zangvereniging Vriendenkring bekrachtigd.

Antoine Driessen


 

Kaarten om de Willy Doumen wisselbekers.

Tijdens de laatste repetitie van het jaar, tussen Kerstmis en Nieuwjaar, staat traditioneel het kaarttoernooi om de Willy Doumen wisselbekers op het Vriendenkringprogramma. Zodoende lagen op donderdag 27 december 2018 de kaarten klaar om in twee categorieën (rikken en toepen) te strijden om de felbegeerde trofeeën. Twintig rikkers en 16 toepers namen deel aan de wedstrijden die uitstekend waren georganiseerd door Theo Timmermans en Charles Helmes.

Uitslag toepen:

1e plaats: Will Hoen
2e plaats: Jan Laarakker
3e plaats: Jos Wetzels                          

Uitslag rikken:

1e plaats: Huub Smit
2e plaats: Jacques Peeters
3e plaats: Sef Janssen en Frenk Willems

  • Winnaar toepen Will Hoen (r)
  • Winnaar rikken Huub Smit (r)

Klik op een foto om deze te vergroten.


 

Kerstconcert in Verbeeten Plus Markt

Op donderdag 20 december waren de mannen van zangvereniging Vriendenkring aanwezig in de Verbeeten Plus Markt in Tegelen om het winkelend publiek te verrassen met een mini kerstconcert. O.l.v. dirigent Cor Dorssers werden een zevental kerstliederen ten gehore gebracht.

Klik op een foto om deze te vergroten.


 

Sfeervol Kerstconcert in de aula van het Missiehuis.

Op zondag 16 december heeft zangvereniging Vriendenkring een meer dan een halve eeuw durende traditie voortgezet: In de aula van het Missiehuis werd een sfeervol kerstconcert gegeven. Medewerking verleenden mannenkoor St. Caecilia uit Linne o.l.v. Piet Tobben en de sopraansolisten Eline en Thari Knaapen.

Na het uitspreken van een adventsgedachte door rector Roland Scheid opende Vriendenkring, onder leiding van Cor Dorssers, het concert. Enkele internationale kerstwerken en andere toepasselijke liederen werden ten gehore gebracht. Solistische medewerking werd verleend door  Jac Denessen, Eline en Thari Knaapen. Vriendenkring werd aan de piano begeleid door Ludy Rours.

Lees meer: Sfeervol Kerstconcert in het Missiehuis

Ledenportaal

Het besloten deel is uitsluitend toegankelijk voor leden van het koor.

Geen toegang? Stuur een bericht met uw gebruikersnaam naar:
webmaster@vriendenkringsteyl.nl