Vanavond bereikte ons het zeer trieste bericht, dat in de middag van 17 augustus, na een kortstondige ziekte is overleden onze zanger en bestuurslid

Rob Timmermans

Rob was een zeer enthousiast verenigingslid, een Vriendenkringer in hart en nieren. Op 12-04-2007 werd Rob lid van Vriendenkring en trad toe in de rijen van de tweede tenoren, waar hij zeer verdienstelijk zijn partij meezong.

Rob Timmermans

Sinds 2011 was Rob bestuurslid van Vriendenkring. Als tweede penningmeester en vicevoorzitter heeft hij veel acties ondernomen om de financiële positie van Vriendenkring te verbeteren. Bij de organisatie van evenementen en concerten had hij altijd een dragende rol, vaak bijgestaan door zijn echtgenote Els. Zo was hij er altijd persoonlijk verantwoordelijk voor dat bestelde entreekaarten voor concerten thuisbezorgd werden. Vele affiches, als aankondiging van een concert, werden door hem ontworpen.

Vijf weken geleden was hij nog enthousiast medeorganisator en zanger bij het projectkoor, waarbij Vriendenkring nieuwe zangers wegwijs maakte in de (mannen)koorzang.

In Rob verliezen we een groot en belangrijk (bestuurs)lid; de open plaats die hij achterlaat zal moeilijk te üvullen zijn.

Rob is 75 jaar geworden.

Vóór de repetitie van donderdag 22 augustus heeft voorzitter Maurice Houba een zeer persoonlijk ‘In Memoriam’ uitgesproken ter nagedachtenis aan Rob.

Stoel Rob Timmermans

Op zijn vaste plek in het koor stond een stoel met o.a. zijn gedachtenisprentje.

Op zaterdag 24 augustus luisterde Vriendenkring de afscheidsdienst van Rob op in het Limburgs Schutterij Museum. Een vijftal werken werden ten gehore worden gebracht.

Afscheid Rob Timmermans57