Onder leiding van dirigent Jan Mertens startte donderdag 21 maart een projectkoor met de repetities. Tot 4 juli a.s. zullen deze zangers zich voorbereiden op een presentatie tijdens het jaarlijkse Astebleefconcert in of nabij zaal Vriendenkring.

De aspirant zangers werden de eerste beginselen van zingen in koorverband bijgebracht door de Vriendenkringdirigent. Aangevuld met een aantal zangers van het Steylerse mannenkoor werden een drietal werken voornamelijk eenstemmig  ingestudeerd: ‘Take me home, country roads’, ‘Het land van Maas en Waal’ en ‘Rawhide’. Vaste dirigent pianist en tweede tenor Wilbert Alberts begeleidde op de piano. Overigens werd Wilbert zelf lid van Vriendenkring na de  op dezelfde leest geschoeide ledenwerfactie van 2007.

Tot 4 juli zal het projectkoor wekelijks repeteren van 19.15 u  tot 20.15 uur in zaal Vriendenkring te Steyl. Mocht je interesse hebben, loop gewoon eens binnen op donderdagavond of meld je aan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Je bent van harte welkom.

 Klik op de foto om te vergroten.